Despre noi

     Vrei să ȋi oferi copilului tău o  vacanţă de neuitat? Atunci vino  cu el ȋn tabăra de limba engleză “Just speak English” unde va  exersa limba engleză şi ȋşi va dezvolta atât abilitaţile esenţiale pentru viitor, cât şi  cultura generală prin ateliere tematice, activităţi distractive de grup ȋn engleză, sport şi drumeţii.

 

Deoarece copiii se află, pentru noi, pe primul loc, ne-am propus să facem joaca un mod de învățare și de exersare. Elementul ieșit din comun la această tabără sunt trainerii străini.

 Prezența acestora îi stimuleaza pe copii să vorbească limba engleză, întrucât altfel nu pot comunica cu tinerii ce vor fi în permanență prin preajma. La începutul zilei, vor avea loc cursurile de limba engleză. Copiii vor face parte din grupe de 15-18, impărțite în funcție de nivelul acestora. Cu ajutorul unor materiale didactice utile și distractive, copiii își vor consolida cunoștiințele de limba engleză fără să își dea seama. În partea a doua a zilei, se vor desfășura workshop-uri (Arts & Crafts, Public Speaking, Drama), jocuri (Treasure Hunt, Tir cu arcul, Airsoft, Love Letters, Blind Date), concursuri (Karaoke, Talent Show, Quiz Show, Photo Contest, Carnaval, Music Challenge) și alte activități (dans modern, zumba, aerobic, club night, movie night). La concursuri, câștigătorii vor primi premii și medalii. În afară de toate aceste activități, copiii vor face și o drumeție pe un traseu montan la alegere, pentru a se bucura de frumusețea naturii la înălțime. Totodată, în prețul taberei este inclusa și o vizită la Dino Park Râsnov (dinozauri in marime naturala / vulcan & shake table – simularea unui vulcan care erupe si tipuri de cutremure / loc de joaca / expozitii in casute din copaci, pestera Dino). La finalul taberei, se va organiza un foc de tabără clasic, cu ceai si cu bezele, pentru a încheia distracția într-o notă pozitivă.